Ο Γιώργος Φιλλιπάκης στη Cosa Nostra

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 17:40
Ο Γιώργος Φιλλιπάκης στη Cosa Nostra
Για όλους και για όλα μίλησε ο κ. Γιώργος Φιλλιπάκης στην εκπομπή Cosa Nostra του zougla radio.Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε απόφαση του να κατέβει στο στίβο της πολιτικής με το ΚΚΕ ως υποψήφιος της Α' Αθηνών ενώ δεν «μάσησε» τα λόγια του όταν η συζήτηση πήγε στον τηλεοπτικό σταθμό Alter .

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Φιλλιπάκης αναφέρθηκε στους αγώνες και τη στάση του κόμματος του για το Μνημόνιο και την επικρατούσα οικονομική κατάσταση. Στην επαφή που είχε με τον κόσμο τις προηγούμενες ημέρες και κατά την διάρκεια του επισκέψεων του στην εκλογική του περιφέρεια όπου, όπως είπε, διαπίστωσε την δεινή πραγματικότητα στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πέρα από τα πολιτικά ερωτήματα στα οποία αβίαστα απάντησε έκανε λόγο και για τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Αlter. Μιλώντας για όσα διαδραματίστηκαν από τον Απρίλιο του 2010 αναφέρθηκε στην εργοδοσία του σταθμού και στις δηλώσεις που έκανε ο εκδότης κ. Γιώργος Κουρής από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Επιμέλεια : Μίλλη Σιδέρη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 17:41