Ο Καμμένος αδειάζει τον Κουμουτσάκο για την ψευδή του δήλωση περί Σλαβομακεδόνων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019, 21:57
Ο Καμμένος αδειάζει τον Κουμουτσάκο για την ψευδή του δήλωση περί Σλαβομακεδόνων
Με παρέμβασή του στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε έγγραφα με τα οποία, όπως τόνισε, φαίνεται ξεκάθαρα η στάση της ΝΔ και των ΑΝΕΛ για το θέμα της ΠΓΔΜ.

Ο κ. Καμμένος κατέθεσε την επίκαιρη επερώτηση των βουλευτών της ΝΔ για τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας αναφορικά με την ελληνική εξωτερική πολιτική στα Βαλκάνια.

Ακόμη ο κ.Καμμένος κατέθεσε την απαντητική επιστολή του προς τον τότε Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, όταν ζήτησε να ενημερωθεί από όλα τα κόμματα για τη θέση τους στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Διαβάστε την επίκαιρη ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ εδώ.

Διαβάστε την απαντητική επιστολή του Καμμένου προς τον κ. Κοτζιά εδώ.

Όπως αναφέρουν οι ΑΝΕΛ σε σχετική τους ανακοίνωση:

Παραθέτουμε αδιάσειστα στοιχεία, όπως κατατέθηκαν στο ελληνικό Κοινοβούλιο από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο σχετικά με τη στάση της Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός.

Πειστήριο πρώτο: επερώτηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που αποδεικνύει περίτρανα ότι οι ίδιοι είναι υποστηρικτές της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια, αλλά και την παραδοχή τους περί ύπαρξης «Σλαβομακεδόνων»!

Πειστήριο δεύτερο: η απαντητική επιστολή του Πάνου Καμμένου προς τον τότε Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, όταν ζήτησε να ενημερωθεί από όλα τα κόμματα για τη θέση τους στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Τα δύο κείμενα αποτυπώνουν την αλήθεια, η οποία με έναν εξόχως αποκαλυπτικό τρόπο αναδεικνύει την υποκριτική στάση της Νέας Δημοκρατίας του Κ. Μητσοτάκη και ταυτόχρονα την πάγια και ανυποχώρητη στάση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του Πάνου Καμμένου στην υπεράσπιση της ιστορικής αλήθειας για τη Μακεδονία.

Ζητούμε δημόσια από τη Νέα Δημοκρατία να δημοσιοποιήσει την αντίστοιχη απαντητική της επιστολή προς το Νίκο Κοτζιά, όπως της ζητήθηκε κατά την ίδια χρονική περίοδο για να έχει ο ελληνικός λαός τη δυνατότητα να γνωρίζει αυτό που με τόση προσπάθεια παραπλάνησης επιχειρούν να κρύψουν.

Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε περισσότερο αποφασισμένοι δίπλα στον ελληνικό λαό να υπερασπιζόμαστε την αλήθεια, τη Μακεδονία, την προοπτική της Ελλάδας και του Έθνους μας στο μέλλον».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019, 22:50