Ο Π. Τατούλης στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010, 15:53
Ο Π. Τατούλης στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου
Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη επισκέφθηκε νωρίτερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού του.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χατζημιχάλης, χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική τη συνάντηση και πρόσθεσε ότι έγινε μια πολύ γόνιμη συζήτηση, καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσει τους συνομιλητές του για τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, τις αναπτυξιακές προοπτικές, καθώς και για τα προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τον κ. Τατούλη για το πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο αναδεικνύει νέες πτυχές στο στρατηγικό σχεδιασμό για την Πελοπόννησο.

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα εφαρμογής του ΕΣΠΑ, αλλά και της λειτουργίας του αναπτυξιακού νόμου, το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, το ενεργειακό μέλλον της Πελοποννήσου, καθώς και άλλα κρίσιμα θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας και την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων των πολιτών.

Ο κ. Χατζημιχάλης τόνισε ακόμη ότι το ζητούμενο όλων είναι ένα καλύτερο μέλλον για την Περιφέρεια και η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε συνέβαλε σημαντικά σε αυτή την κατεύθυνση.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010, 15:53