«Ο Σαμαράς δεν μπορεί να πείσει κανέναν»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, 17:42
«Ο Σαμαράς δεν μπορεί να πείσει κανέναν»
Επίθεση στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πλέον «ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να πείσει κανέναν».

«Μετά και την ψήφιση των νομοσχεδίων για τον φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου άνοιξε και επίσημα τον δρόμο για τη δήμευση των κατοικιών, ρίχνοντας τη χαριστική βολή στην πλειοψηφία της κοινωνίας που πλήττεται πολλαπλώς» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

«Έχει μείνει μόνη της να υπερασπίζεται το μνημόνιο όταν η Ευρωβουλή καταλήγει σε πόρισμα-κόλαφο για την τρόικα και τα αδιέξοδα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να αξιοποιήσει την ελληνική προεδρία προς όφελος της χώρας καθώς ο ίδιος συμπεριφέρεται ως προεδρεύων στην πολιτική λιτότητας της κ. Μέρκελ σε Ελλάδα και Ευρώπη» επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Επειδή όμως τα ψέματα έχουν τελειώσει προ πολλού, ο κ. Σαμαράς έχει καταλάβει ότι, όσο και να αυτοπροβάλλεται ως "σωτήρας της χώρας", δεν μπορεί να πείσει κανέναν και μέρα με τη μέρα απομονώνεται πολιτικά και κοινωνικά, με τους πολίτες να αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο στον ΣΥΡΙΖΑ την αξιόπιστη εναλλακτική λύση για δίκαιη έξοδο από την κρίση».

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, 17:42