«Ο κ. Πατούλης παραβιάζει ανοιχτές θύρες όσον αφορά στην πληρωμή της μισθοδοσίας των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων» απαντά η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πατούλης κάλεσε την υπουργό «να σταματήσει να πυροβολεί την Αυτοδιοίκηση» και «να φροντίσει επιτέλους να δοθεί έγκυρη νομοτεχνικά λύση στο πρόβλημα της νόμιμης πληρωμής της μισθοδοσίας των χιλιάδων συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων, των οποίων οι συμβάσεις ανανεώθηκαν με απόφαση της κυβέρνησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον λογαριασμό της στο Twitter η κα Γεροβασίλη συμπληρώνει ότι «σχετική διάταξη έχει κατατεθεί σε Σ/Ν που συζητείται ήδη στη Βουλή. Περιμένουμε από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τη στηρίξουν».

Γ. Πατούλης: «Καλά τα τιτιβίσματα στο Τwitter, αλλά οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι»

Απαντώντας ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στην κα Γεροβασίλη με ανάρτησή του στο Τwitter αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζω πραγματικά η ψήφιση του νομοσχεδίου που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση να είναι νομοτεχνικά άρτια, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την καταβολή της μισθοδοσίας και την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων. Καλά είναι τα τιτιβίσματα στο Τwitter από την κα Γεροβασίλη, αλλά οι εργαζόμενοι παραμένουν ακόμη απλήρωτοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης