Την συγκρότηση Εθνικού Ψηφοδελτίου όλων των Δημοκρατικών Δυνάμεων, που βάζουν πρώτα την Πατρίδα και την Κοινωνία, ζήτησε ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και γνωστός δικηγόρος και δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος, ανακοινώνοντας, παράλληλα, την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα – Πατριωτικού Μετώπου.

Μάλιστα, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος πρωτοβουλία για την διενέργεια επαφών με τους επικεφαλής όλων των πολιτικών κινήσεων, που κινούνται στον ευρύτερο Πατριωτικό χώρο, με την εξαίρεση εκείνων, που εκπροσωπούν τα άκρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τονίζοντας κατηγορηματικά ότι η Ενότητα του Πατριωτικού χώρου είναι απολύτως απαραίτητη, γιατί, διαφορετικά, «θα παίξουμε όλοι το παιχνίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ένα πλήθος κόσμου κατέκλυσε τη μεγάλη αίθουσα του Κάραβελ για την εκδήλωση του Πάνου Παναγιωτόπουλου και της Κίνησης «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ».

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν σε πολυπληθέστατη εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών – Δεξαμενής Σκέψης «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ», που έλαβε χώρα στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου «Κάραβελ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πρώην Υπουργοί και βουλευτές, καθώς και στελέχη, που εθήτευσαν σε διάφορα κόμματα, όπως ο πρώην Υπουργός Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Φθιώτιδας και διάσημος καθηγητής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο διακεκριμένος ποινικολόγος και πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Βασίλης Καπερνάρος, ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Περιφέρειας Αττικής Κώστας Κατσίκης, ο Γενικός Διευθυντής του ΛΑΟΣ -του Γιώργου Καρατζαφέρη- Γιώργος Κρικόπουλος, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και πρώην Υπουργός της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, νυν και πρώην στελέχη της συνδικαλιστικής παράταξης ΔΑΚΕ, πολλά στελέχη και πολιτευτές του ΛΑΟΣ, πολιτευτές της ΝΔ και πρώην Πρόεδροι Νομαρχιακών Επιτροπών, καθώς και πρώην κορυφαία κομματικά στελέχη της ΝΔ Καραμανλικής και Σαμαρικής προέλευσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης