Παπαμιμίκος: Αν εκλεγεί ο Μεϊμαράκης μπορεί και να παραιτηθώ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015, 10:59
Παπαμιμίκος: Αν εκλεγεί ο Μεϊμαράκης μπορεί και να παραιτηθώ
Για το εκλογικό φιάσκο της ΝΔ την περασμένη Κυριακή μίλησε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος το πρωί της Πέμπτης.

Ο ίδιος, εκτίμησε ότι επρόκειτο για τεχνικό πρόβλημα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Το πρόβλημα ήταν τεχνικό, αλλά δεν βάζω και ο χέρι μου στη φωτιά για το τι έχει γίνει, όταν παίρναμε διαβεβαιώσεις μέχρι την παραμονή το βράδυ ότι όλα είναι εντάξει».

»Δεν θέλω να φανταστώ ούτε στο όνειρο μου ότι υπήρξε δάκτυλος από κάποιους να τιναχθεί στον αέρα αυτή η διαδικασία που προβλέπεται από το καταστατικό», συνέχισε ο κ. Παπαμιμίκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με τον γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όλοι οι υποψήφιοι, εκτός από την ΚΕΦΕ, είχαν εκπρόσωπους τους και στην Τεχνική Επιτροπή των εκλογών, ενώ «ο κ. Μητσοτάκης έστειλε την επιστολή με τις υποψίες του για τα τεχνικά προβλήματα στον κ. Μεϊμαράκη και όχι σε εμένα».

Σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι εδώ και καιρό δεν έχει επαφές με τον κ. Μεϊμαράκη ωστόσο όπως είπε ελπίζει ότι «κάποια στιγμή θα τα ξαναβρούμε». Κληθείς να απαντήσει τι θα κάνει σε περίπτωση εκλογής του κ. Μεϊμαράκη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

Τόνισε επίσης ότι ο ίδιος, δεν ελέγχεται ούτε από συστήματα ούτε από μηχανισμούς και πως έχει δεχτεί τόνους λάσπης. Δήλωσε ακόμη ότι ο μηχανισμός του κόμματος λειτουργούσε υπέρ άλλου υποψηφίου και όχι για τον Τζιτζικώστα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015, 10:59