Παραλήρημα Τσοχατζόπουλου για το πόρισμα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 22:46
Παραλήρημα Τσοχατζόπουλου για το πόρισμα
«Διάτρητο, παντελώς αστήρικτο και με κατασκευασμένο κατηγορητήριο που θα καταρρεύσει ενώπιον της Δικαιοσύνης» χαρακτηρίζει το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής για τα γερμανικά υποβρύχια ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Άκης Τσοχατζόπουλος. Παράλληλα, κάνει λόγο για παρασκηνιακές συμφωνίες, προειλημμένες αποφάσεις και κέντρα-παράκεντρα του σημερινού ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Ειδικότερα, σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρει: «Η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις μου: Με το διάτρητο, παντελώς αστήρικτο και απόλυτα αναιτιολόγητο πόρισμά της ήρθε να επικυρώσει προειλημμένες αποφάσεις και παρασκηνιακές συμφωνίες έξω από την ίδια την Επιτροπή και τις λειτουργίες της».

«Με αυθαίρετες κατασκευές που δεν αντέχουν ούτε στην κοινή λογική, αστήρικτους ισχυρισμούς και φαιδρότητες, νομίζουν ότι θα αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και θα εκτονώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση» προσθέτει ο πρώην υπουργός Άμυνας.

«Αυτό το κατασκευασμένο κατηγορητήριο θα καταρρεύσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία έχει και τον τελευταίο λόγο. Μέχρι τότε θα καταρρεύσει και το πέπλο της ανωνυμίας πίσω από το οποίο κρύβονται, εδώ και καιρό, οι πραγματικοί καθοδηγητές της σκευωρίας: Δηλαδή, τα κέντρα και τα παράκεντρα του σημερινού ΠΑ.ΣΟ.Κ., με πρωταγωνιστικό ρόλο αυτών που σταδιοδρόμησαν ως παρακοιμώμενοι της εκάστοτε ηγεσίας» καταλήγει ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 22:46