Πάτρα: Παρουσία Λαπαβίτσα εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Ενότητας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 08:15
Πάτρα: Παρουσία Λαπαβίτσα εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Ενότητας
Στην Πάτρα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Λαϊκής Ενότητας Κώστας Λαπαβίτσας, προκειμένου να συμμετάσχει στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΛΑΕ, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, υπογράμμισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο το γεγονός ότι κατέρχεται υποψήφιος στην Αχαΐα, προσθέτοντας ότι η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο του νομού, θέλει να σηματοδοτήσει την πανελλαδική εμβέλεια της προσπάθειας που καταβάλει η ΛΑΕ για να ακολουθήσει η χώρα αντιμνημονιακό δρόμο.

Ο κ. Λαπαβίτσας δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο νομό ως τις εκλογές, καθώς στόχος του είναι να μάθει τον τόπο και τα προβλήματά του. «Θέλω να κάνω και αυτή τη «δουλειά» σωστά και θα την κάνω σωστά εάν με τιμήσει ο λαός της Αχαΐας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λαπαβίτσας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Λαϊκή Ενότητα θα αποτελέσει την έκπληξη της εκλογικής αναμέτρησης και πως θα αποτελέσει τον καταλύτη της πολιτικής ζωής του τόπου.

«Η πρότασή μας είναι ξεκάθαρη απαιτείται άλλος δρόμος αντιμνημονιακός. Αυτό θέλει και ο ελληνικός λαός, με το 62% στο δημοψήφισμα», τόνισε.

Πηγή: thebest.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 08:19