Πυρά ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση με φόντο τη σύσκεψη των πολ. αρχηγών

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012, 19:16
Πυρά ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση με φόντο τη σύσκεψη των πολ. αρχηγών
Σκληρή κριτική προς την τρικομματική κυβέρνηση εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την συνάντηση των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, η οποία «πραγματοποιείται υπό τη σκιά των νέων μέτρων 3 δισ. που θα πρέπει άμεσα να αποφασίσει η κυβέρνηση».

Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λόγος για επανάληψη του ίδιου σκηνικού όπου τους «εκβιασμούς» για μη καταβολή των δόσεων «διαδέχονται κάθε φορά νέα μνημονιακά μέτρα, τα οποία εκτροχιάζουν την οικονομία και χαντακώνουν την κοινωνία».

"Αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα περί διαπραγμάτευσης του μνημονίου ήταν άλλο ένα συνειδητό ψέμα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της προεκλογικής προπαγάνδας των κομμάτων», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει ότι «τα τρία κόμματα της κυβέρνησης δεν σέβονται την εντολή του ελληνικού λαού για αλλαγή της εφαρμοζόμενης πολιτικής, ακολουθώντας πιστά τον αδιέξοδο και καταστροφικό δρόμο των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου».

Επιπλέον, υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν θα πάψει να αγωνίζεται για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας, για μια νέα εθνική στρατηγική, βασισμένη στους άξονες της ανάπτυξης, της ενίσχυσης της απασχόλησης, της αναδιανομής του πλούτου, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ανασυγκρότησης του δημόσιου τομέα και της υπεράσπισης των δημοσίων αγαθών προς όφελος των πολιτών».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012, 19:16