«Πώς προχωράμε σε στάση πληρωμών προς το κράτος»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011, 13:57
«Πώς προχωράμε σε στάση πληρωμών προς το κράτος»
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο διοργανώνει σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου εκδήλωση για τη συγκρότηση ευρύτατου μετώπου πολιτών και κινήσεων.

Σε ανακοίνωσή τους για την εκδήλωση, αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ. Ανατροπή της ληστρικής φοροεπιδρομής του εχθρικού κράτους. Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη λαίλαπα μέτρων φορολογικής λεηλασίας που έχει λάβει ποτέ κυβέρνηση κράτους στη μεταπολεμική ιστορία και όλες τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλάι του, να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να διατρανώσουμε τη θέλησή μας να μην επιτρέψουμε στο εχθρικό προς το λαό κράτος να υλοποιήσει τις ολέθριες αυτές αποφάσεις που υπονομεύουν την υπόστασή μας και τη ζωή μας.

Δεν θα υποταχθούμε όπως η δωσίλογη κυβέρνηση στα κελεύσματα των τοκογλύφων δανειστών που επιμένουν να αξιώνουν τις εξωφρενικές τους απαιτήσεις από ένα κρατικό χρέος που έχει ουσιαστικά εξοφληθεί και, παρ' όλα αυτά, το διογκώνουν συνεχώς, μόνο και μόνο για να δημεύσουν όλο τον πλούτο της χώρας, δημόσιο και ιδιωτικό, και να μας μετατρέψουν σε ανέστιους πρόσφυγες.

Με αίσθημα αλληλεγγύης και ομοψυχίας, πρέπει να προστατέψουμε τη συνέχιση της ζωής μας και να μην σκύψουμε αυτή τη φορά το κεφάλι. Αυτό που έχουμε να επιλέξουμε με τη στάση μας είναι Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ. Επειδή το γνωρίζουν μας εκφοβίζουν. Αν πληρώσουμε από το υστέρημα που μας έχουν ακόμη αφήσει, προετοιμάζουμε το επόμενο σφαγείο μας. Αν αρνηθούμε, κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας».

Διαβάστε περισσότερα στο seisaxthia.blogspot.com:80/

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011, 14:50