Να τιμωρήσουν με την ψήφο τους στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης όσους συνέβαλαν στο να μεγαλώσει η κρίση στην Ελλάδα κάλεσε τους πολίτες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

«Ο μισθός, τα μεροκάματα, οι συντάξεις πέφτουν και τα επόμενα χρόνια θα γίνει πραγματική κόλαση. Για μας, το κρίσιμο ζήτημα είναι να τιμωρήσει ο λαός τους υπεύθυνους. Βεβαίως, δεν φτάνει αυτό. Έχει σημασία ο λαός να δείξει προς τα πού πρέπει να πάνε τα πράγματα» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Παπαρήγα κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, αφού αν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν απώλειες, θα είναι μία ευκαιρία για μία μεγάλη αλλαγή σε πολιτικό επίπεδο στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια.

Η κα Παπαρήγα στράφηκε κατά των δύο μεγάλων κομμάτων και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ψεύδεται, όταν λέει ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα. «Να είστε σίγουροι ότι αυτό που λένε πως δεν θα παρθούν νέα μέτρα, είναι μεγάλο ψέμα» επεσήμανε και προσέθεσε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πρέπει «να αισθανθούν ότι δεν μπορεί να κοροϊδεύουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης