Στο zougla radio και στην εκπομπή «Πέτρα Σκανδάλου» μίλησαν ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αστέριος Ροντούλης και ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχετικά με τα προνόμια των βουλευτών και την πολιτική κατάσταση που επικρατεί.

«Ποιος είναι ο κ. Τσώνης;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ροντούλης, ο οποίος προκάλεσε ιδιαίτερες αντιδράσεις στη Βουλή, αφού αποκάλεσε τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας «γομάρια», μιλώντας στους Πέτρο Κουσουλό και Θάνο Κολοβό ενέμεινε στην άποψή του, ενώ, ερωτώμενος για την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  κ. Τσώνη,  αναρωτήθηκε «ποιος είναι ο κ. Τσώνης;».

Ο ίδιος δεν δίστασε να αναφέρει ότι είναι υπέρ της κατάργησης των προνομίων των βουλευτών, αν και εξέφρασε την άποψη ότι η ζωή του βουλευτή που έρχεται από την επαρχία είναι δύσκολη, σημείωσε όμως ότι δεν συγκρίνεται με την καθημερινότητα του απλού πολίτη.

«Όποιος έχει το στόμα του ανοικτό θα πρέπει να έχει τον κ… του κλειστό»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επαναλαμβάνοντας τη φράση του πρώην βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιάννη Καψή, ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Μιλώντας έξω από τα δόντια, ο ανεξάρτητος βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, για να τεθεί κανείς υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών, θα πρέπει να διαθέσει αρκετά χρήματα και γνωριμίες. Ενώ εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του σχετικά με τον περιορισμό των ειδικών προνομίων των βουλευτών, που πυροδότησε την έντονη δυσαρέσκεια αρκετών εκπροσώπων του Κοινοβουλίου.

 Ακούστε τι δήλωσαν οι δύο βουλευτές στο zougla radio 

Επιμέλεια: Τόνια Κανελλίδου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης