Υπάρχει υπάλληλος της Siemens με το όνομα Ρουσόπουλος και αυτός αναφέρεται στο περιβόητο ημερολόγιο, δήλωσε ο Θ. Ρουσόπουλος, μετά την εμπλοκή του ονόματος του στην σκανδαλώδη υπόθεση.

Ο πρώην υπουργός διαψεύδει τα περί της εμπλοκής του, όπως εμφανίζει να συμβαίνει δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ανέμενα ποτέ την εμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση της Siemens. Και αυτό διότι ουδέποτε είχα οποιαδήποτε σχέση με την εταιρία αυτή, τον κ. Χριστοφοράκο, ή οποιοδήποτε άλλο στέλεχός της», σημειώνει σε σχετική επιστολή του ο κ. Ρουσόπουλος.

Επισημαίνει μάλιστα πως το δημοσίευμα το οποίο τον παρουσιάζει ως συνομιλητή του κ. Χριστοφοράκου δημοσιεύει αποσπάσματα του ημερολογίου του στα οποία εμφανίζονται επαφές με κάποιον Ρουσόπουλο.

Ο πρώην υπουργός όμως ισχυρίζεται ότι δεν είναι ο ίδιος, πρόκειται περί συνωνυμίας και όπως πληροφορήθηκε, υπάρχει υπάλληλος της Siemens με το όνομα Ρουσόπουλος ο οποίος είναι και ο αναφερόμενος στο περίφημο ημερολόγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ παραπάνω, γίνεται λόγος για πρωτοφανή γκάφα της εφημερίδας, η οποία, όπως υποστηρίζει πάντα ο υπουργός, χειρίστηκε το θέμα με πολιτική ανηθικότητα, ενώ σημειώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί το όνομα και την υπόληψή του.

«Ορισμένοι εξακολουθούν τον τελευταίο καιρό, χωρίς ίχνος ντροπής να επιχειρούν να με εμπλέξουν σε οτιδήποτε δεν πάει καλά σε αυτό τον τόπο. Μέρα με τη μέρα θα αποδεικνύεται η αλήθεια για όλα όσα έχουν ακουστεί για μένα», καταλήγει ο κ. Ρουσόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης