Τη θέση της ΔΗΜΑΡ για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ επανέλαβε ο Φώτης Κουβέλης κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τη διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (ΕΒU/European Broadcasting Union), Ζαν Πολ Φιλιπό και Ίνγκριντ Ντελτάνρ.

«Με επισκέφτηκαν ο πρόεδρος και η διευθύντρια της ΕΒU, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους, όχι μονό προς στους δημοσιογράφους και γενικότερα τους εργαζόμενους στην ελληνική ραδιοτηλεόραση, αλλά και προς ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Γιατί θεωρούν ότι το κλείσιμο της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης είναι ζήτημα που πλήττει τη δημοκρατία, πλήττει την επικοινωνία, την ενημέρωση, την πολυφωνία», δήλωσε, μετά από τη συνάντηση ο κ. Κουβέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κουβέλης τους μετέφερε τη θέση της ΔΗΜΑΡ για επαναλειτουργία της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης και παράλληλα την προώθηση των αναγκαίων αναδιαρθρώσεων, τον εξορθολογισμό και την αντιμετώπιση των «προβλημάτων που προσδιορίζουν διαχρονικά τη λειτουργία της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης, καθώς όπως ανέφερε «είναι άλλο πράγμα οι αναγκαίες αναδιαρθρώσεις, ο εκσυγχρονισμός και ο εξορθολογισμός της λειτουργίας της ΕΡΤ και τελείως διαφορετικό ζήτημα το μαύρο στην εικόνα».

Η ΔΗΜΑΡ, όπως είπε, θέλει να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ και να δρομολογηθούν «οι ρυθμίσεις που πράγματι αναδιαρθρώνουν την ΕΡΤ προκειμένου να υπηρετηθεί η αποτελεσματικότητα, η πολυφωνία, η απομάκρυνση του κομματισμού από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση».

Διαβάστε επίσης: «Η ΕΡΤ πρέπει να επαναλειτουργήσει», Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, 15:21

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

EBU: «Άμεση επαναφορά του σήματος», Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, 15:22

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης