Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς θα συζητήσουν και θα εγκρίνουν το εκλογικό πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια της διμερής συνεδρίασης του κορυφαίου οργάνου του κόμματος το Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα, θα «κλείσουν» τα ψηφοδέλτια στις περιφέρειες της χώρας – σύμφωνα με στελέχη της ΔΗΜΑΡ τα 2/3 των ψηφοδελτίων με τις υποψηφιοτήτες για τις εκλογές θα επικυρωθούν αυτό το διήμερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεδρίαση , η οποία ξεκινά σήμερα με πολιτική ομιλία του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ, Φώτη Κουβέλη, θέτει στο επίκεντρο τρία θέματα: εκτίμηση της οικονομικής κατάστασης, διέξοδος από την οικονομική κρίση, εναλλακτική πολιτική πρόταση.

Οι συνεργασίες της επόμενης ημέρας, με δεδομένο το ρευστό τοπίο και το ισχυρό ενδεχόμενο να μην υπάρχει αυτοδυναμία, θα καθορισθούν, όπως επισημαίνουν από το ηγετικό επιτελείο της ΔΗΜΑΡ, σε προγραμματική βάση.

Ωστόσο, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής αναμένεται να ασκήσουν κριτική σε επιλογές της ηγετικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ αλλά και να διαφοροποιηθούν στο ζήτημα των μετεκλογικών συνεργασιών, με θετικό το βλέμμα προς το ΠΑΣΟΚ, ή ακόμα και σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης