Μαξίμου για την ομιλία στη ΔΕΘ του Μητσοτάκη: Για μια ακόμη φορά απέδειξε ποιος πραγματικά είναι...

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016, 22:59
Μαξίμου για την ομιλία στη ΔΕΘ του Μητσοτάκη: Για μια ακόμη φορά απέδειξε ποιος πραγματικά είναι...
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε για μια ακόμη φορά σε όλους τους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι και τι πρεσβεύει, αναφέρει το πρωθυπουργικό γραφείο, επικρίνοντας την αποψινή ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. στη ΔΕΘ.

"Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε ότι οι απόψεις του είναι ακραία νεοφιλελεύθερες περισσότερο και από αυτές των δανειστών, με τους οποίους άλλωστε ως κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της καταστροφής, υπέγραφε λευκά χαρτιά βυθίζοντας την χώρα στην φτώχεια" αναφέρει το γραφείο του πρωθυπουργού.

Τότε, όπως επισημαίνεται, ο κ. Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί για 15.000 απολύσεις στο δημόσιο και για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές.

Ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου Siemens δεν βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να πει για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και τη 2η αξιολόγηση, τονίζει.

«Εξήγγειλε περικοπές ύψους 3.5 δισ στην υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος, υποσχόμενος να συνεχίσει την πολιτική που από το 2010 κατέστρεψε την χώρα και την οικονομία» αναφέρει και καταλήγει ως εξής: «Ας πάρει απόφαση ότι με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016, 23:04