ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρωθυπουργός επιλέγει την τεχνητή πόλωση

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014, 19:40
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρωθυπουργός επιλέγει την τεχνητή πόλωση
Για τεχνητή πόλωση και αποσταθεροποίηση κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο κ. Σαμαράς, έπειτα από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές.

Ο κ. Σαμαράς απάντησε με αυτό τον τρόπο στην πρόταση του κ. Τσίπρα ο οποίος νωρίτερα ζήτησε τη σύγκληση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να οριστεί ημερομηνία εκλογών πριν την προεδρική εκλογή.

«Η απάντηση του κ. Σαμαρά στην πρόταση διεξόδου που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί την πολιτική συνεννόηση και επιλέγει την τεχνητή πόλωση και την αποσταθεροποίηση» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

Προσθέτει δε πως το γεγονός ότι αρνείται τη συναίνεση για το πρόσωπο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, δείχνει ότι μοναδική του επιδίωξη είναι η πολιτική του επιβίωση.

«Εμείς επιμένουμε στην ανάγκη της σταθερότητας και των ομαλών δημοκρατικών εξελίξεων που μπορούν να εγγυηθούν την ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας και την έξοδο από την κρίση» καταλήγει η ανακοίνωση.


Διαβάστε επίσης: Στο κόκκινο η πολιτική αντιπαράθεση
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014, 19:40

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014, 19:43