«Πέντε κατεδαφίσεις και χιλιάδες ψέματα δεν φέρνουν την ανάπτυξη» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι «το επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό κερδίζει, όμως, επάξια μία σελίδα σε εγχειρίδιο συγκάλυψης πολιτικών ευθυνών και ανικανότητας». Αυτό, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το μόνο για το οποίο αξίζει συγχαρητήρια ο κ. Μητσοτάκης.

Ειδικότερα αναφέρει ότι «έναν χρόνο μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το δήθεν “ξεμπλοκάρισμα” της επένδυσης στο Ελληνικό σε μία εβδομάδα, προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα στην εξαπάτηση της ελληνικής κοινωνίας βαφτίζοντας ως “ανάπτυξη” τις εργασίες κατεδάφισης πέντε (5) εκ των εννιακοσίων (900) αυθαίρετων κτισμάτων». Αυτά, σημειώνει, «τη στιγμή που το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «μετά και τη διάψευση της υπόσχεσης του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, ότι η επένδυση θα ξεκινούσε έως το τέλος του 2019, είναι προφανές ότι το θράσος και οι επικοινωνιακές φούσκες αποτελούν τα μοναδικά εργαλεία άσκησης πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης