Στη Σαουδική Αραβία η Έλενα Κουντουρά για την προώθηση του τουρισμού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017, 10:56
Στη Σαουδική Αραβία η Έλενα Κουντουρά για την προώθηση του τουρισμού
Το Ριάντ επισκέφτηκε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπ. Τουρισμού.

Η υπουργός πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού τομέα για την περαιτέρω προώθηση της Ελλάδας ως δημοφιλούς προορισμού στη Σαουδική Αραβία.

Στις συναντήσεις επισημάνθηκε η σημαντική αύξηση που καταγράφηκε στις τουριστικές ροές το 2016 από τη Σαουδική Αραβία προς την Ελλάδα, μετά την εκεί επίσκεψη της υπουργού Τουρισμού το 2015 και την επιτυχή διοργάνωση δύο workshops προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος την τελευταία διετία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι συζητήσεις ανέδειξαν τις θετικές προοπτικές για τη δυναμική ενίσχυση των τουριστικών αφίξεων τα επόμενα χρόνια.

Η κα Κουντουρά συμμετείχε στο γεύμα που παρέθεσε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν Mπιν Αμπντουλαζίζ Aλ Σαούντ προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και της αποστολής υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης.

Επίσης, συμμετείχε στις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στις οποίες συζητήθηκαν και θέματα διμερούς τουριστικού ενδιαφέροντος.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017, 14:05