Την Ηλεία και συγκεκριμένα τον Πύργο και την Αμαλιάδα, πρόκειται να επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 1η Ιουλίου, ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης,στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο, ( Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία, Ηλείας, Αχαΐα και Κορινθία) , προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς φορείς περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Έμφαση θα δοθεί στα θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και προστασίας του περιβάλλοντος. Ο κ. Τσιρώνης αναφορικά με την Ηλεία και την διαχείριση απορριμμάτων που μας «καίει», πέρα από την συνάντησή του με όλους τους τοπικούς φορείς του νομού, θα επισκεφθεί το μεσημέρι και το ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάς.

Οι συναντήσεις ξεκινούν την Τρίτη 30 Ιουνίου από την Αργολίδα και η επίσκεψη του κ. Τσιρώνη συνεχίζεται την Τετάρτη το πρωί στην Κυπαρισσία όπου ο Υπουργός Αναπληρωτής θα επισκεφθεί περιοχές του Κυπαρισσιακού Κόλπου και θα συναντηθεί με φορείς της περιοχής. Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης, με τους βουλευτές της περιοχής, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με δημάρχους της περιοχής και θα συμμετέχει σε συνέντευξη Τύπου (2μ.μ.). Το απόγευμα της Τετάρτης θα επισκεφθεί την Αμαλιάδα όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο και φορείς της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ θα βρίσκεται στην Πάτρα όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια με τους βουλευτές και τους φορείς της περιοχής, ενώ κατά την επιστροφή του στην Αθήνα ο κ. Τσιρώνης θα επισκεφθεί τους χώρους απορριμμάτων σε Ξυλόκαστρο και Κιάτο και θα συναντηθεί με τους δημάρχους της περιοχής.

Να σημειώσουμε ακόμα, ότι ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης στο πλαίσιο της επίσκεψης θα έχει συναντήσεις με βουλευτές και κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με πολιτευτές και συντονιστές των Οικολόγων Πράσινων, καθώς και με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το πρόγραμμα Τσιρώνη στην Ηλεία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 01 /07/2015
Πύργος Δημαρχείο 10.30 – 11.00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γ. Λιατσή
Πύργος Δημαρχείο 11.00 – 12.00 Συνάντηση με τους Βουλευτές Ηλείας
Πύργος Δημαρχείο 12.00 – 13.00 Συνάντηση με Δημάρχους Ηλείας
Πύργος Δημαρχείο 13.00 – 14.00 Συνάντηση με Φορείς

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης