Σαμαράς στον Παπούλια: «Πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014, 18:12
Σαμαράς στον Παπούλια: «Πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν»
Τη θέση του για την ανάγκη ελάχιστη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων επανέλαβε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μετέβη τη Δευτέρα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Είναι ενδιαφέροντα όσα έρχονται και όσα έγιναν, έχουν αφήσει ίχνη. Νομίζω ότι η κατάσταση επιβάλλει αυτό που πάντοτε πίστευα: μια ελάχιστη πολιτική συναίνεση από όλα τα κόμματα για να αντιμετωπίσουμε ομόθυμα όλα αυτά τα οποία επέρχονται σαν χιονοστιβάδες.Η κατάσταση επιβάλλει την ελάχιστη συνεννόηση» είπε ο κ. Παπούλιας.

Απαντώντας ο κ. Σαμαράς σημείωσε: «Σας άκουσα να το λέτε και το μεσημέρι και συμφωνώ απολύτως. Ήρθα για να σας ενημερώσω για την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας, για τη διεθνή κατάσταση, για την πορεία των διαπραγματεύσεων, για το ταξίδι στην Κύπρο και την Αίγυπτο».Της συζήτησης Προέδρου της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού, προηγήθηκε η ορκωμοσία των δύο νέων υπουργών, Νίκου Δένδια και Κώστα Σκρέκα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.


Της συζήτησης Προέδρου της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού, προηγήθηκε η ορκωμοσία των δύο νέων υπουργών, Νίκου Δένδια και Κώστα Σκρέκα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014, 19:10