Στο Ριάντ η Κουντουρά για το 1ο Greek Tourism Workshop

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015, 13:38
Στο Ριάντ η Κουντουρά για το 1ο Greek Tourism Workshop
Για τη Σαουδική Αραβία αναχωρεί το Σάββατο η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να συμμετάσχει στο 1ο Greek Tourism Workshop, που αποτελεί την πρώτη ιστορικά εκδήλωση του ελληνικού τουρισμού στην πρωτεύουσα Ριάντ.

Κατά την παραμονή της στη σαουδαραβική πρωτεύουσα, η κα Κουντουρά θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας και, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, στόχος είναι και η προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Στο πλαίσιο του Greek Tourism Workshop θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις ελληνικών προορισμών και τουριστικών προϊόντων σε ένα επιλεγμένο κοινό τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων ενημέρωσης και επιχειρηματικές επαφές των συμμετεχουσών ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων με τους κατά τόπους tour operators και ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Τέλος, η κα Κουντουρά θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Σαουδαραβικής Επιτροπής Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) πρίγκιπα Sultanbin Salmanbin, τον υπουργό Μεταφορών Abdullahbin Abdulrahman Al-Muqbel, Abdulaziz AlSaud , τον υφυπουργό Υγείας Dr Mohammed Al Khoshaim , τον υφυπουργό Ενημέρωσης Dr. AbdullahAlJasser, τον πρόεδρο της Kingdom Holding Co πρίγκιπα Al Waleedbin Talalbin Abdulaziz AlSaud.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015, 13:46