Σβίγκου: Απόλυτα προσωπική η επιλογή του Βασίλη Μουλόπουλου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017, 17:18
Σβίγκου: Απόλυτα προσωπική η επιλογή του Βασίλη Μουλόπουλου
Η επιλογή του Βασίλη Μουλόπουλου να πάει στον ΔΟΛ, ήταν καθαρά προσωπική και δεν υπαγορεύτηκε από καμιά κομματική ή κυβερνητική ντιρεκτίβα, τόνισε σε συνέντευξή της στο ραδιοσταθμό «105,5 στο Κόκκινο», η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου και πρόσθεσε ότι «αξίζει ένα Όσκαρ γραφικότητας σε όσους κάνουν λόγο για διαπλοκή, ενώ είναι εκείνοι που μεθόδευσαν με συστηματικό τρόπο τον σχηματισμό του τριγώνου διαπλοκής».

«Ο Βασίλης Μουλόπουλος, εκτός από αριστερός, έχει και μια πολύχρονη καριέρα στον ΔΟΛ, έχει διατελέσει επί χρόνια διευθυντικό του στέλεχος και ο ίδιος δήλωσε χτες, ότι ήταν αυτή ακριβώς η ιδιότητά του που τον παρακίνησε να αποδεχθεί την πρόταση, συμμεριζόμενος την αγωνία των παλιών του συναδέλφων» τόνισε η κ. Σβίγκου και χαρακτήρισε «αυτονόητο ότι τα προβλήματα του ΔΟΛ πρέπει να επιλυθούν σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος».

«Το ότι ήταν μια καθαρά προσωπική επιλογή αυτή του Βασίλη Μουλόπουλου, το ότι δεν υπαγορεύτηκε από καμία κομματική ή κυβερνητική ντιρεκτίβα, είναι επίσης αυτονόητο», συνέχισε η κ. Σβίγκου και σημείωσε:

«Αυτό που δεν είναι αυτονόητο, είναι οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που όλο το προηγούμενο διάστημα κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με δική του ευθύνη -και όχι με ευθύνη της ιδιοκτησίας του Μέσου- κλείνει μια ιστορική εφημερίδα και σήμερα μιλούν για παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκρότημα.

Υποκριτικά βέβαια ξεχνούν, ότι ο κ. Καψής ήταν υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Μιχελάκης υπουργός Εσωτερικών και μετά διευθυντικό στέλεχος στον ΑΝΤ1 κοκ».

«Η κρίση στον Τύπο, κι αυτό είναι που θα χρειαστεί να συζητήσουμε το επόμενο διάστημα πολύ πιο αναλυτικά και σε βάθος, όντας πρωτίστως ένα ζήτημα δημοκρατίας, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται και να σχολιάζεται μόνο όταν κάποιος αναλαμβάνει θέση στον ΔΟΛ. Γνωρίζουμε πού οδήγησαν οι σχέσεις διαπλοκής πολιτικού κόσμου, τραπεζών, κομμάτων, σε τι κατάσταση οδηγήθηκε ο Τύπος μέσα από αυτές. Κι αυτό που έχει σημασία, είναι η πολιτική βούληση για να ανατραπεί η προηγούμενη κατάσταση και το πώς στις πράξεις κι όχι στα λόγια συγκρούεσαι με τη διαπλοκή», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017, 17:18