Την Πέμπτη αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο, προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση την άλλη εβδομάδα, ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Ο κ. Κουκουλόπουλος διευκρίνισε ότι οι τρεις κλάδοι, των δικαστικών, των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας, δεν ήταν ποτέ στο ενιαίο μισθολόγιο, σε όλη τη μεταπολιτευτική περίοδο, κάτι που -όπως είπε- είναι σε ένα μεγάλο βαθμό ορθό, «διότι διέπουν τους κλάδους αυτούς ειδικές συνθήκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στις νέες πιέσεις της τρόικα, παρατήρησε ότι «μας ταπεινώνουν διαρκώς τα γεγονότα τα ίδια». «Πολλές φορές μπαίνουμε στην ταπείνωση και μόνοι μας, με όλα αυτά που λέμε και πράττουμε και δεν εξαιρώ κανέναν – ακόμη και την κυβέρνηση, που, κατά καιρούς, κάνουμε διάφορα πράγματα και δεν θέλουμε να δούμε το πρόβλημα. Μας αρέσει να μας το λένε άλλοι» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι η ουσία είναι ότι πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στη χώρα και ότι είναι ώρα για πολιτικές αποφάσεις.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης