«Το ΠΑΣΟΚ θα πέσει στα βράχια αν δεν αλλάξουμε πορεία»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, 20:09
«Το ΠΑΣΟΚ θα πέσει στα βράχια αν δεν αλλάξουμε πορεία»
«Το αφήγημα δεν βγαίνει και το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να πάει στα βράχια αν δεν αλλάξουμε πορεία». Αυτό τόνισε ο βουλευτής του κινήματος Θάνος Μωραΐτης, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΠΕ, ενώ για μια ακόμη φορά τόνισε ότι «ο κυβερνητικός συμβιβασμός έχει ημερομηνία λήξης».

Ανέφερε επίσης ότι «δεν μπορεί να δεχτούμε το ρόλο του πρόθυμου μικρού εταίρου, που μας επιφυλάσσει το «σύστημα»και πώς χρειαζόμαστε ιδεολογικό στίγμα. Ο τακτικισμός δεν είναι ιδεολογία».

Επίσης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «υπερασπιζόμαστε την παράταξη και ζήτησε να τελειώνουν τα όσα λέγονται περί «ανταρτών», τόνισε ότι θα πρέπει να εξασφαλίσθεί η σταθερότητα της χώρας αλλά θα μπαίνουν κόκκινες γραμμές και πώς ο κυβερνητικός συμβιβασμός έχει ημερομηνία λήξης.«Χρειαζόμαστε προοδευτική κατεύθυνση στη μεταμνημόνιο εποχή. Δεν στήνεται παράταξη επειδή θα συνενωθούν πέντε «μαγαζάκια».

Το ΠΑΣΟΚ να είναι πρωταγωνιστής και όχι ουρά στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Να πάμε σε ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, με ευρύ πολιτικό προσκλητήριο, όπου θα τεθούν όλα από την αρχή», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, 20:09