Απέρριψε τις αιτιάσεις περί παρεμβάσεων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, o οποιός μιλώντας στην ΕΡΤ3 ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία ανάμειξη στη Δικαιοσύνη και στην έρευνα για το Νοοr1. 

«Ουδεμία παρέμβαση δεν υπήρξε στη δικαιοσύνη και την έρευνα για το NOOR1» είπε ο κ. Τζανακόπουλος, τονίζοντας παράλληλα πως «η ΝΔ δεν θέλει στην πραγματικότητα να θέσει «το δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» αλλά να δημιουργεί σκάνδαλα που δεν βασίζονται πουθενά, σε συνεργασία με μερίδα του Τύπου.  Προσέθεσε δε, ότι γεννώνται «υποψίες διαπλοκής». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η δικαστική εξουσία κρίνει αλλά και κρίνεται» δήλωσε επίσης ο κ. Τζανακόπουλος, προσθέτοντας: «Η αντίληψη πως η δικαστική εξουσία τελεί εκτός οποιασδήποτε κριτικής είναι μια αντίληψη που δεν προσιδιάζει σε δημοκρατία». 

Ερωτηθείς για τα οικονομικά θέματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι πλέον η χώρα έχει «επιστρέψει στην κανονικότητα». 

«Πραγματική αβεβαιότητα δεν υπήρξε ποτέ» ανέφερε ο ίδιος, κάνοντας μάλιστα λόγο για «πολύ θετική απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα ert.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης