Σε μια μικρή διακοπή της συνεδρίασής της προχώρησε η Ολομέλεια της Βουλής, μετά από ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ενώ βρισκόταν στο βήμα. 

Ο υπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο να διακόψει την ομιλία του και να συνεχίσει αργότερα, κάτι που έγινε αποδεκτό. Στη συνέχεια παρέμεινε για λίγα λεπτά της ώρας στο χώρο μεταξύ του περιστυλίου της Βουλής και των υπουργικών θεωρείων όπου τον επισκέφτηκε ο Παύλος Πολάκης προκειμένου να βεβαιωθεί πως είναι καλά στην υγεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Θεοδωρικάκος πήγε με συνοδεία στο ιατρείο της Βουλής, παρότι ο ίδιος διαμήνυε προς πάσα κατεύθυνση πως είναι καλά και δεν έχει κάτι.

Τα κόμματα ζήτησαν από τον προεδρεύοντα, Θανάση Μπούρα, να διακόψει για λίγο τη συνεδρίαση, κάτι που έγινε αποδεκτό. «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση τη υγείας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη», ανέφερε ο προεδρεύων της συνεδρίασης Θανάσης Μπούρας που ενημέρωσε τους βουλευτές που βρίσκονται στην ολομέλεια, ότι ο κ. Θεοδωρικάκος θα παραμείνει στο ιατρείο για λίγη ώρα, για προληπτικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης