Βούτσης: Η ζωή συνεχίζεται, βεβαρημένη από μια τραγωδία, αλλά συνεχίζεται

Βούτσης: Η ζωή συνεχίζεται, βεβαρημένη από μια τραγωδία, αλλά συνεχίζεται
«Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η ζωή συνεχίζεται, βεβαρημένη από μια τραγωδία, αλλά συνεχίζεται, και όλοι θα κριθούμε από το πρόγραμμα που θα διαμορφώσουμε για την Ελλάδα μετά την κρίση» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ το Σάββατο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Υπάρχει μια εμμονή σε μια ατζέντα που δεν συμπεριλαμβάνει το μεγάλο κάδρο όπως την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια, ποινικές διαδικασίες σε εξέλιξη, αλλά κι αλλά θέματα που είναι στην πραγματική ατζέντα της πραγματικής ζωής όπως η μείωση της ανεργίας» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής.

Εστιάζοντας στο ζήτημα των αυθαιρέτων ο Νίκος Βούτσης δήλωσε «αν δεν υπάρχουν τολμηρές παρεμβάσεις όπως έχουν παρουσιαστεί (από την κυβέρνηση) τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, από την εποχή Τρίτση είμαστε στην τέταρτη γενιά αυθαιρέτων».

Τέλος αναφέρθηκε στην αναδιάρθρωση της Γενική Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τη σύσταση Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών εκτιμώντας ότι θα χρειαστεί 1 με 1,5 μήνας, δηλαδή ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί περίπου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018, 09:42