Χ. Αθανασίου: Η κυβέρνηση επενδύει στη σύγκρουσή της με την Δικαιοσύνη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, 09:13
Χ. Αθανασίου: Η κυβέρνηση επενδύει στη σύγκρουσή της με την Δικαιοσύνη
«Η κυβέρνηση εδώ και μήνες επενδύει στη σύγκρουσή της με την ελληνική Δικαιοσύνη», δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, και αναπληρωτής τομεάρχης Ναυτιλίας της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε: «Kάποιους τους βολεύει να παρουσιάζουν τους δικαστές σαν εχθρούς». Αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Παπαγγελόπουλου (ότι η απόφαση του ΣτΕ για το πόθεν έσχες των δικαστών είναι λάθος και έγκλημα).Υπογραμμίζοντας  ότι ο αναπληρωτής υπουργός «θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και υπεύθυνος».

Παράλληλα, μέσω της συνέντευξής του στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο κ. Αθανασίου επιχειρηματολογεί για το γεγονός ότι  η ΝΔ θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για το κοινωνικό μέρισμα «όχι γιατί συμφωνούμε με αυτό, αλλά ως ένδειξη αναγνώρισης και τιμής των θυσιών που υφίσταται ο Ελληνικός Λαός και ως ελάχιστη ανακούφισή του».

Ταυτόχρονα ο κ. Αθανασίου αναφέρεται και στο πρόσφατο νομοσχέδιο που κατέθεσε ο κ. Κουρουμπλής στην Βουλή και λέει ότι «πρόκειται για ένα τυπικό νομοσχέδιο -«σκούπα» που βρίθει παλαιοκομματικών λογικών και εξυπηρετήσεων ενώ στερείται συνοχής».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, 09:13