Χατζηδάκης: Ανάγκη για εθνικό σχέδιο υποδομών

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, 18:21
Χατζηδάκης: Ανάγκη για εθνικό σχέδιο υποδομών
«Με όσα έγιναν στη Μάνδρα αναδείχθηκε η ανάγκη για ένα εθνικό σχέδιο υποδομών», σημειώνει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, από τη Λάρισα, όπου και παρευρίσκεται στο 5ο προσυνέδριο της παράταξης.

Ο κ. Χατζηδάκης  μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι «με όσα έγιναν στη Μάνδρα αναδείχθηκε η ανάγκη για ένα εθνικό σχέδιο υποδομών, έτσι ώστε κάθε υπουργός και κάθε αρμόδιος και αναρμόδιος να σταματήσει να κάνει τον δικό του προσωπικό σχεδιασμό, προκειμένου να υπάρξουν εθνικές προτεραιότητες, όπως γίνεται στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως σε Βρετανία, Γαλλία. Επίσης, κατέστη προφανής η ανάγκη για συνεργασία αλλά και για σαφές πλαίσιο αρμοδιοτήτων σε σχέση με την κυβέρνηση και την αυτοδιοίκηση, προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια καινούρια φάση με την Ελλάδα να γίνεται μια πραγματικά προηγμένη Ευρωπαϊκή χώρα».

Εστιάζοντας στα αγροτικά ζητήματα που θα απασχολήσουν το προσυνέδριο της ΝΔ στη Λάρισα, τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαψευστεί» και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας ενώ ανέβαινε πάνω στα φορτηγά και διαδήλωνε μαζί με τους αγρότες το μόνο που κατόρθωσε τελικά ήταν να περιορίσει το εισόδημα τους».

Επίσης, υποστήριξε πως στη χώρα χρειάζεται μια πολιτική με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, σημειώνοντας πως «πρέπει να παραδεχτούμε όλοι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πριν και μετά τις εκλογές για πολλά χρόνια έλεγε τα ίδια πράγματα».

«Αυτό λοιπόν που υποσχόμαστε είναι υπευθυνότητα και αλήθεια. Και η ελπίδα που εκφράζουμε είναι η ελπίδα της αλήθειας» υπογράμμισε.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, 18:21