Βίντεο – Φωτογραφίες: Γιώργος Δαγαλάκης

Ρεπορτάζ: Γιώργος Στογιάννος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς βρέθηκε η «Ζούγκλα», μεταφέροντας τον παλμό που επικρατεί εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων των εκλογών.

Δηλώσεις Μητσοτάκη έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας 

«Για δεύτερη φορά όλη η Ελλάδα είναι μπλε. Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην καθεμιά και στον καθένα από σας, στα κομματικά μας στελέχη. Ξέρω πόσο πολύ κουραστήκατε κάνοντας δύο εκλογικούς αγώνες τον έναν μετά τον άλλο όμως σήμερα το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειές μας. Ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύθηκε για δεύτερη φορά με μία άνετη πλειοψηφία όπως ζητήσαμε και μας έδωσε ισχυρή εντολή να πάμε σταθερά τολμηρά μπροστά και να βαδίσουμε στο δρόμο της προόδου, της κοινωνικής συνοχής» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις που έκανε στα στελέχη και τους ψηφοφόρους του κόμματος που είχαν συγκεντρωθεί στο στο προαύλιο των γραφείων της ΝΔ στην Πειραιώς και πανηγύριζαν τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μένα η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Για πρώτη φορά η ΝΔ καταφέρνει μέσα σε μία τετραετία όντας κυβέρνηση να αυξήσει τα ποσοστά της, να κερδίσει περισσότερους φίλους. Αλλά κυρίως αυτό το οποίο πετύχαμε σε αυτή την εκλογή είναι να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο του διχασμού και της τοξικότητας που άνοιξε πριν από μία δεκαετία» είπε ο κ. Μητσοτάκης με τον κόσμο να του φωνάζει το σύνθημα «Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός».

Πρώτες δηλώσεις Μητσοτάκη

«Σκληρή δουλειά και επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων χωρίς έπαρση ή αλαζονικές συμπεριφορές», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη στις εκλογές.

Στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως ο ελληνικός λαός έδωσε μία ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας δε πως τα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων σημαίνουν το τέλος της τοξικότητας και την αρχή της εποχής της σταθερότητας.

 

 

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στα πρώτα αποτελέσματα 

«Οι επόμενες μέρες δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών αλλά ημέρες δουλειάς» επισημαίνουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στην πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του exit poll.

«Οι πολίτες έδειξαν εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτό μας κάνει να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Οι επόμενες μέρες δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών αλλά ημέρες δουλειάς. Δεν υπάρχει ούτε πίστωση χρόνου, ούτε μέρες για χάσιμο», καταλήγουν.

 

 

 

Την στιγμή της ανακοίνωσης των exit polls ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Επευφημίες ακούστηκαν την στιγμή της ανακοίνωσης των exit polls από τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

 

Άφιξη Κυριάκου Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς 

Με κόρνες και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν στις 18.25 τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έφτασε στα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς.

Με την άφιξή του είχε χειραψία με τον γραμματέα της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη ο οποίος τον περίμενε στην είσοδο των εγκαταστάσεων.

Στις 18:40 έφτασε και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στις 18:51 έφτασε η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Στις 19:08 έφτασε και ο Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση. 

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας κατέφθασαν και ο Στέλιος Πέτσας και ο Θόδωρος Σκυλακάκης. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης