Την υποκρισία και την επιλεκτική όσφρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναδεικνύει ο Γιάννης Μαντζουράνης μέσα από ένα νέο βίντεο-πολιτικό σχόλιο που ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook.

Ο δικηγόρος και υπεύθυνος Τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με αφορμή την ανεκδιήγητη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές» σχολιάζει με σκωπτικό τρόπο τις διαταραχές όσφρησης που παρουσιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, δήθεν, δεν γνώριζε το όργιο των παρακολουθήσεων υπουργών, πολιτικών αντιπάλων του, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων που γίνονταν κάτω από τη μύτη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δεν «μυρίστηκε» τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του ανιψιού του Γρηγόρη Δημητριάδη αν και νυχθημερόν ήταν ομοτράπεζοι στο Μέγαρο Μαξίμου, ούτε τις επισυνδέσεις του εκλεκτού του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποκριτικά ισχυρίζεται ότι δεν «μυρίστηκε» ούτε τις business των γαλάζιων Πάτσηδων, που, με παγερή αδιαφορία κορακιών για την αγωνία και την απόγνωση των πολιτών, πλούτιζαν από την αρπαγή της μοναδικής κατοικίας των αδύναμων.

Ευτυχώς που ο πρωθυπουργός «μυρίστηκε» εκλογές.
«Ας τις κάνει», σχολιάζει ο Γιάννης Μαντζουράνης, «για να δει πως μυρίζει η ψήφος του λαού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης