Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί αυτή την ώρα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Με μήνυμα του Μανώλη Γλέζου ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου της Λαϊκής Ενότητας.

«Τονίζω ότι οι εκλογές δεν είναι κρίσιμες αλλά καθοριστικές για την τύχη του λαού μας. Όλοι σας καλούν να κρίνετε, να συγκρίνετε να ψηφίσετε τα κόμματά τους» ανέφερε στο μήνυμά του ο Μανώλης Γλέζος.

Και πρόσθεσε: «Εμάς, τον υποψήφιο η ιστορία δεν τον καλεί να κρίνει, να διαλέξει, τον καλεί να αποφασίσει. Πρέπει να αποφασίσει να πάρει ο λαός στα χέρια του την τύχη του και το μέλλον του. Οι εκλογές είναι καθοριστικές γιατί δίνουν την δυνατότητα στο λαό να σαρώσει το σάπιο και καταπιεστικό καθεστώς, της βίας και της διαφθοράς. Πρέπει να αφουγκραστούμε την ιστορία που μας χτυπά την πόρτα και να της ανοίξουμε. Δεν μπορεί να υπάρχουν θεατές σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι πρέπει να προχωρήσουμε από κοινού. Για να περάσουν οι ελπίδες και το μέλλον που ανήκει σε εμάς. Καλώ όλους τους παλιούς συναγωνιστές να σταθούν μπροστάρηδες στον αγώνα για το δίκαιο και την ελευθερία. Όλοι μαζί να αναφωνήσουμε εμπρός Ελλάς για την Ελλάδα για το δίκαιο και την λευτεριά».