Ο μέχρι πρότινος διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, θα είναι ο νέος εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Συγκεκριμένα, -όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση- σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Ρωμανός ορίζεται νέος Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βιογραφικό του

Ο Νίκος Ρωμανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981.

Είναι κάτοχος Bachelor of Arts στην Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του Essex και MBA από το Cardiff. Η αγάπη του για την επιστήμη της Ψυχολογίας τον έκανε να επιστρέψει στην Ουαλία για να συνεχίσει τις σπουδές του εκεί. Σήμερα διατηρεί συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας ως ψυχολόγος.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν σε καίριες θέσεις στο τμήμα του marketing παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 και οι Ασιατικοί Αγώνες Κατάρ 2006. Η επιστροφή του στην Ελλάδα άνοιξε έναν νέο κύκλο επιχειρηματικότητας στο χώρο της εστίασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Μάιο του 2016 αποτελεί ενεργό μέλος της ΝΔ, ενώ λίγους μήνες αργότερα, ορίστηκε Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, με βασικό αντικείμενο τα social media.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης