Ολομέτωπη επίθεση σε Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνοντας πως δεν έχουν κανένα σχέδιο για τη χώρα, πέραν των μνημονίων.

Μεταξύ άλλων, παρατήρησε ότι οι πρόεδροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «προβάλλουν τώρα την απειλή της ακυβερνησίας, ενώ την προκαλούν οι ίδιοι παραμένοντας στις καρέκλες». 

«Ο λαός με την εντολή της 6ης Μαΐου έστειλε ένα σαφές μήνυμα, δεν τρομοκρατείται πλέον ο Έλληνας. Όσο μας απειλείτε, τόσο μας δυναμώνετε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τα περί «ψήφου ανοχής» στην προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για επικοινωνιακό παιχνίδι, ενώ, όπως συμπλήρωσε, «το μόνο δίλημμα είναι “ναι” ή “όχι” στο μνημόνιο».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να λειτουργήσουν με ανεξαρτησία και να ζητήσουν την απόσυρση των υπογραφών του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου από τις εγγυητικές επιστολές για το Μνημόνιο ΙΙ και τη δανειακή σύμβαση.

Επιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού