Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσής του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή τα όσα είπε σε συνέντευξή του το πρωί του Σαββάτου.

«Μπροστά στην επερχόμενη ήττα και την αποδοκιμασία των πολιτών, ο Πρωθυπουργός άλλαξε σήμερα γραμμή» αναφέρει το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ, που συμπληρώνει: «Ο αμετανόητος Κυριάκος Μητσοτάκης, που επέδειξε θεσμική ασέβεια εξαγγέλλοντας προκαταβολικά και τις δεύτερες εκλογές τον Ιούλιο, σήμερα έκανε λόγο για τη “μόνη κάλπη” της 21ης Μαΐου, επιχειρώντας να σώσει τα προσχήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Οι πολίτες βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, παρά την πλασματική εικόνα, που θέλει να καλλιεργήσει ο κ. Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός, που κατάργησε τον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας με πρόσφατο νόμο και συνειδητά επέλεξε να μην το χρηματοδοτήσει στρατηγικά από το Ταμείο Ανάκαμψης, σήμερα υποσχέθηκε ότι θα το αναμορφώσει».

Τέλος, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κάνει αναφορά και στην ακρίβεια, σημειώνοντας πως «την ώρα που οι πολίτες είναι αντιμέτωποι με το κύμα ακρίβειας και οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα ξεπερνούν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο κ. Μητσοτάκης διαφημίζει ότι το “τρύπιο καλάθι” του κ. Γεωργιάδη, το… ζήλεψαν και στο εξωτερικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης