Το MTV και η ServiceNation, με αφορμή το «Youth Inaugural Ball» για το νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Βarack Obama, ανακοίνωσαν την εκδήλωση «Be The Change: Ζωντανά από το Youth Inaugural Ball» με σκοπό να γιορτάσουν την τεράστια συμμετοχή των νέων ψηφοφόρων στις προεδρικές εκλογές του 2008 και τη δέσμευση της Αμερικάνικης νεολαίας να επιφέρει κοινωνική αλλαγή μέσω της εθελοντικής εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη χώρα μας η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε αποκλειστικότητα ζωντανά από το ελληνικό MTV την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 05:00 και την ίδια μέρα σε επανάληψη στις 21:00.

Η  ομιλία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Obama, θα απευθύνεται στους νέους του πλανήτη παροτρύνοντάς τους  να «κάνουν τη διαφορά»  συνεχίζοντας να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά.

Η τελετή  θα μεταδοθεί από τα δίκτυα του MTV σε όλο τον κόσμο, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε  ένα δισεκατομμύριο νέους από 162 χώρες να την παρακολουθήσουν σε 33 διαφορετικές γλώσσες. Επιπλέον, οι θεατές θα παρακολουθήσουν αποκλειστικές ερμηνείες από διάσημους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της τελετής  που θα πραγματοποιηθεί  στο ξενοδοχείο Hilton Washington στην Washington DC.

«Το MTV γιορτάζει πανηγυρικά όχι μόνο για τον εντυπωσιακό αριθμό των νέων ανθρώπων που συμμετείχαν στις προεδρικές εκλογές του 2008, αλλά και για όλους τους νέους που  είναι ενεργοί πολίτες σε όλον τον κόσμο» δήλωσε ο Stephen Friedman, General Manager του MTV 360 που αποτελείται από τα MTV Tr3s, mtvU και MTV2. «Αυτή η γενιά είναι χαρακτηριστικά μοναδική, δεν είναι απλά μάρτυρες αυτής της ιστορικής στιγμής- μέσω της αφοσίωσης τους στην προσφορά και το πάθος που τους διαπνέει- αποτελούν τους καταλύτες που χρειαζόμαστε για να  εξασφαλίσουμε την πρόοδο της χώρας μας.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για τον νέο Πρόεδρο η κοινωνική προσφορά αποτελεί βασική  προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή, την προεκλογική του εκστρατεία και θα εξακολουθήσει να αποτελεί βασική προτεραιότητα και κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του.» σύμφωνα με τον Emmett Beliveau, Executive Director of the Presidential Inaugural Committee. «Η ζωντανή αναμετάδοση μέσω του  MTV είναι ο καλύτερος τρόπος  να προβληθεί η δράση «Ανανεώνουμε Την Αμερική Μαζί,»  η οποία ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής  του Youth Inaugural Ball. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι  που το MTV επέλεξε να επισημάνει τη σημαντικότητα της κοινωνικής προσφοράς, συνεισφέροντας στη μεταφορά αυτού του μηνύματος σε εκατομμύρια νέους ανθρώπους.» 

Η εκδήλωση αυτή που θα μεταδοθεί  μέσω το δικτύου του MTV σε όλο τον κόσμο, θα  κάνει πρεμιέρα μέσα από όλες τις πλατφόρμες του MTV στην Αμερική (MTV, MTV.com, MTV2, MTV Tr3s, mtvU, MTV Hits, MTV Jams και MTV Mobile) στις 20 Ιανουαρίου. Παρουσιαστές θα είναι ο Sway Calloway από το MTV News, οι Kim Stolz και Tim Kash ως απεσταλμένοι του MTV News και ο VJ Carlos Santos από το MTV Tr3s. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει υλικό από κοινωνικές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στην επέτειο του Martin Luther King Day στην Αμερική καθώς και real-time στιγμιότυπα από νέους ανθρώπους που αναγγέλλουν την αλλαγή στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Κένυα.

To πρόγραμμα του ελληνικού MTV αποτελεί ένα μουσικό, ψυχαγωγικό και lifestyle παράθυρο στον κόσμο, φέρνοντάς μας κοντά με τον πιο πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο με όλα τα μεγάλα γεγονότα. Δίπλα σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις και σε κάθε γωνιά του πλανήτη, το MTV μας μεταφέρει σε αυτές ελεύθερα (free on air), συνδέοντας την Ελλάδα με τον κόσμο.

Συντονιστείτε στο ελληνικό MTV την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 05:00 για την αποκλειστική ζωντανή αναμετάδοση της ομιλίας του Προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama στην εκδήλωση «Be The Change: Ζωντανά από το Youth Inaugural Ball» και την ίδια μέρα σε επανάληψη στις 21:00. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης