Η τελική αναμέτρηση των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ πλησιάζει και ένα κύμα διάσημων προσωπικοτήτων καλεί τους νέους να ψηφίσουν.

Τώρα η Lizzo απευθύνει έκκληση για συμμετοχή των ψηφοφόρων στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να εγγραφούν για να ψηφίσουν, μέσω ανάρτησης στο Instagram, στην οποία είναι ντυμένη ως θείος Σαμ (ή, θεία Σαμ) την προσωποποίηση της αμερικανικής κυβέρνησης. «Γεια σου», γράφει στη λεζάντα.
«Αισθάνεστε το ίδιο αποσυνδεμένοι από αυτή τη χώρα; Νιώσατε ότι αυτή η χώρα είναι το σπίτι σας αλλά όχι η πατρίδα σας; Επειδή βρισκόμαστε σε κλεμμένη γη προσπαθώντας να ζήσουμε σύμφωνα με νόμους που γράφτηκαν από λευκούς για λευκούς άνδρες το 1787. ΣΑΣ βλέπω να χρησιμοποιείτε τη δύναμη διαμαρτυρίας και την ελευθερία του λόγου. ΣΑΣ βλέπω ότι ξεμαθαίνετε το στενό πεδίο της ιστορίας μας και αναζητάτε την αλήθεια. Είναι ώρα να κάνετε χρήση του δικαιώματός σας να ψηφίσετε» αναφέρει και προσθέτει ότι τέσσερις στους δέκα πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου δεν ψήφισαν στις εκλογές του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αμερικανίδα ράπερ πήρε επίσης συνέντευξη στα μέσα Σεπτεμβρίου από την υποψήφια αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, Κάμαλα Χάρις στο Instagram.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης