Ο Κωστής Μαραβέγιας με τη μπάντα του

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009, 04:41
Ο Κωστής Μαραβέγιας με τη μπάντα του
στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική συναυλία!

Μαζί του οι CABARET BALKAN

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009
΄Ωρα έναρξης: 21.00


Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσει επιτέλους το μεγάλο party που είχε υποσχεθεί στους φίλους του και αναβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο λόγω μιας ξαφνικής και εντελώς απρόσμενης καλοκαιρινής καταιγίδας.

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009 ο Κωστής Μαραβέγιας γιορτάζει τη...συνέχεια του καλοκαιριού στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών και σας προσκαλεί στη γιορτή του για ένα ξέφρενο party με «παράνομη» μεσογειακή τρέλα και βαλκανικές πινελιές από τους Cabaret Balkan!

Οι κάτοχοι εισιτηρίων δεν χρειάζεται να αλλάξουν τα εισιτήριά τους. Τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία ενώ θα υπάρξουν φυσικά και καινούργια εισιτήρια στα σημεία προπώλησης και στο ταμείο του θεάτρου το βράδυ της συναυλίας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ύστερα από έναν απόλυτα επιτυχημένο χειμώνα στη Θεσσαλονίκη με εμφανίσεις που εντυπωσίασαν και κατέκτησαν το κοινό όπως απέδειξαν και οι αλλεπάλληλες παρατάσεις που πήρε, τώρα επιστρέφει για μία και μοναδική μεγάλη συναυλία στη Μονή Λαζαριστών.
Ο Κωστής Μαραβέγιας και η δυναμική του μπάντα παρουσιάζουν το “maraveyas ilegal live” με τραγούδια και μουσικές από την ομώνυμη δισκογραφική του δουλειά αλλά και διασκευές της μεσογειακής σκηνής (Βαρκελώνη, Παρίσι, Ρώμη, Οράνο), οι ευρηματικοί Cabaret Balkan από τη Θεσσαλονίκη μεταφέρουν το κέφι και τη βαλκανική τους τρέλα και το αποτέλεσμα είναι μία εκρηκτική χορευτική βραδιά, με ενέργεια, χιούμορ, πάθος και ρυθμό!
Αν έχετε ακούσει για τα live τους αλλά δεν τους έχετε δει ακόμη ζωντανά ή αν θέλετε να ξαναζήσετε αυτή την εμπειρία, ο Κωστής Μαραβέγιας και η μπάντα του σας προσκαλούν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών και στο πιο μεγάλο party !

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της οργάνωση «Πολίτες του Κόσμου»-Αναδοχή απόρων και ορφανών παιδιών του Τρίτου Κόσμου.

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ
Προπώληση: Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών και στο Δισκοπωλείο
Πληροφορίες: Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, τηλ. 2310 589200

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009, 04:41