Μια μεγάλη συναυλία του Μίμη Πλέσσα θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Όπερα της Φρανκφούρτης, μαζί με τον κορυφαίο Γερμανό βαρύτονο και γνωστό παρουσιαστή της τηλεόρασης Gunther Emmerlich, την μέτζο σοπράνο Alexandra Gravas, τον Σπύρο Κλείσσα και την Fide Koksal, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στις 20.00.

Η συναυλία έχει ένα σοβαρό φιλανθρωπικό σκοπό και γίνεται κατόπιν πρωτοβουλίας της Ελληνικής Κοινότητας της Φρανκφούρτης και της Alexandra Gravas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος, να μαζευτούν χρήματα για τα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS. Ο Μίμης Πλέσσας, πάντα ευαισθητοποιημένος σε θέματα παιδιών, δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση.

Μεγάλα τραγούδια του αγαπημένου Έλληνα Συνθέτη, θα κοσμήσουν την μοναδική αίθουσα της Alte Oper Frankfurt, ερμηνευμένα από τον Σπύρο Κλείσσα, την Fide Koksal και την Alexandra Gravas. «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Ποιος το ξέρει», «Δώσμου τ’ αθάνατο νερό», «Τι σου ‘κανα και πίνεις», τραγούδια από τον πολυαγαπημένο «Δρόμο» και τον Ελληνικό Κινηματογράφο, ενώ σαν έκπληξη της βραδιάς, ο Gunther Emmerlich και η Alexandra Gravas θα τραγουδήσουν την «Άρια της Ευρυδίκης» σε δύο γλώσσες.

Τη συναυλία θα παρακολουθήσουν Έλληνες και Γερμανοί εκπρόσωποι της Πολιτικής και του Τύπου, Πρέσβεις, ο Πρόεδρος των Ελληνικών Χωριών SOS και απευθύνεται και σε ελληνικό και σε γερμανικό κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωτοβουλία έχει την υποστήριξη του ΕΟΤ, της Aegean και πολλών ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Γερμανία.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στις 20.00

Alte Oper Frankfurt

Mozart Zaal

Tickets online – Tel. 069 13 40400

Για περισσότερες ληροφορίες και φωτογραφικό υλικό:

Artway – Technotropon

Cultural Productions

τηλ. 210 5157977, liveartway@yahoo.gr

Έλλη Ρουμπέν – κιν. 6944 627299, erouben@gmail.com

Eπιμέλεια Λουκίλα Καρρέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης