Οι εθελοντές του Stray.Gr – Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, με χαρά σας προσκαλούν στο πασχαλιάτικο bazaar για τα αδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου 2017, (10.00-20.00), στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Ο εθελοντισμός δεν σταματά καμιά εποχή του χρόνου. Τα αδέσποτα ζώα χρειάζονται τους εθελοντές και οι εθελοντές χρειάζονται εσάς που, με τον τρόπο σας, τους βοηθάτε για να συνεχίσουν να τα βοηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πασχαλινό bazaar του Stray.gr θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίστε τους εθελοντές του Σωματείου και τη δράση τους, να γνωρίσετε σκυλάκια και γατάκια προς υιοθεσία αλλά και να αγοράσετε υπέροχα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, πασχαλινές λαμπάδες, για μικρούς και μεγάλους, σε πολύ μεγάλη ποικιλία, με φιλοζωικά και όχι μόνο θέματα, φτιαγμένες από τους εθελοντές μας με μεράκι και αγάπη, σοκολατένια πασχαλινά αυγά του Σωματείου μας, είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας
κοσμήματα και faux bijoux με θέμα τα αγαπημένα μας ζωάκια και όχι μόνο, χειροποίητα σαπούνια και διακοσμητικά κεριά, χειροποίητα γλυκά και τρόφιμα, δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα, χειροποίητα και μη ρούχα & αξεσουάρ μεταχειρισμένα-καθότι μόδα είναι και γυρίζει.

Βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, όλα τα αναμνηστικά είδη του σωματείου μας: T-shirts για μικρούς και μεγάλους, φούτερ, τσάντες, ποδιές μαγειρικής, αδιάβροχα, κούπες, μπρελόκ, κοσμήματα κ.α.
και φυσικά, τον πλούσιο μπουφέ μας με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά, (νηστίσιμα ή/και χωρίς ζωικά προϊόντα), από τα χεράκια των εθελοντών μας

Ελάτε με τον σκύλο σας μια υπέροχη βόλτα στο κέντρο της πόλης, κάντε τις αγορές σας και βοηθήστε τα αδέσποτα ζώα της πόλης και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα bazaar μας προέρχεται η βασική χρηματοδότηση του ετήσιου έργου μας, δεδομένου ότι δεν λαμβάνουμε καμιά οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς.

Το Stray.gr είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, τα μέλη του οποίου είναι μόνο εθελοντές, που φυσικά δεν αμείβονται, ενώ δεν χρηματοδοτείται από το κράτος και εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνεισφορά όσων αντιλαμβάνονται ότι και τα αδέσποτα ζώα, όπως έξαλλου και οι άνθρωποι, χρειάζονται φροντίδα και μάλιστα είναι απολύτως εκτεθειμένα στο αστικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες: info@stray.gr και 6947 421521

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης