Ξεκίνησε το 2ο τριήμερο του Athen Street Food Festival

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019, 16:01
Ξεκίνησε το 2ο τριήμερο του Athen Street Food Festival

Το πρώτο τριήμερο του Athens Street Food Festival 2019 ήταν μια απίστευτη επιτυχία! Χιλιάδες foodies, τουρίστες και οικογένειες γέμισαν το Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι για να απολαύσουν τις πρωτότυπες συνταγές από όλο τον κόσμο και να ζήσουν την εορταστική ατμόσφαιρα του μεγαλύτερου φεστιβάλ φαγητού της χώρας.

Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, καθώς τα δύο ερχόμενα τριήμερα (17-18-19 και 24-25-26 Μαΐου) τα μενού θα ανανεωθούν με πολλές εκπλήξεις και ολοκαίνουργιες γεύσεις «του δρόμου»!

Από την Κούβα και το Μεξικό ως την Κίνα και την Ινδία, από την Τζαμάϊκα και τη Χαβάη ως την Ελλάδα και τη Βραζιλία, το 4o Athens Street Food Festival παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία σε κουζίνες από ολόκληρο τον πλανήτη, με πολλές εκπλήξεις και αναπάντεχες ιδέες!

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και στο εφετινό, 4ο Athens Street Food Festival, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και πολλές, μοναδικές γεύσεις που θα προσφέρονται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, στα pop-up stores γνωστών chefs, όπως οι Γωγώ Δελογιάννη, Κλεομένης Ζουρνατζής, Νίκος Καραθάνος, Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Γιώργος Μακρής, Χάρης Μπονάνος, Γαβριήλ Νικολαΐδης, Παύλος Σάφτης, Βασίλης Σπόρος, Θάνος Στασινός, Στάθης Χρηστίδης και Vital Hyka.

Το Athens Street Food Festival ξεκίνησε το 2016 με στόχο να κάνει γνωστή στο Αθηναϊκό κοινό την κουλτούρα του «φαγητού του δρόμου». Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο εκκωφαντική, ώστε η έννοια του «street food», από άγνωστη στο ελληνικό κοινό, να εξαπλωθεί ραγδαία και να γίνει το απόλυτο γαστρονομικό trend στη χώρα!

Με συνολικά πάνω από 300.000 επισκέπτες, το Athens Street Food Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Ελλάδας, ένας πραγματικός θεσμός για τη γαστρονομία της χώρας. Στα τρία πρώτα χρόνια του, έχουν συμμετάσχει από καταξιωμένοι chefs με σημαντικά βιογραφικά ως άγνωστοι αλλά φιλόδοξοι δημιουργοί που κατόρθωσαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού και έπειτα να ανοίξουν τα δικά τους εστιατόρια!

Το 4ο Athens Street Food Festival πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με τη στήριξη του παγκόσμιου οδηγού γαστρονομίας Gault&Millau.

Πρόγραμμα

17-18-19, 24-25-26 Μαΐου

Παρασκευή: 17.00 – 01.00
Σάββατο: 12.00 – 01.00
Κυριακή: 12.00 – 00.30

Είσοδος: 2,5 Ευρώ

Πληροφορίες

τηλ. 2109636489

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019, 17:02