Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παράστασή του σε Ελλάδα, Βερολίνο και Ζυρίχη για τον σπουδαίο Νίκο Καζαντζάκη, ο Μάριος Ιορδάνου έρχεται να μεταφέρει στη θεατρική σκηνή με μία ιδιαίτερη προσέγγιση και πολύ έμπνευση, το κλασικό παιδικό έργο του Κάρολου Ντίκενς, «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων».

Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες παγκοσμίως παιδικές ιστορίες και μία γοητευτική θεατρική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και ενήλικες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεστό, γεμάτο μηνύματα, κείμενο του Κάρολου Ντίκενς σε διασκευή και απόδοση Μάριου Ιορδάνου και Σοφίας Καζαντζιάν, διανθίζεται με χορογραφίες κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού σε μουσική Μότσαρτ καθώς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τα παιδιά.

Το έργο:

Ο θείος Σκρουτζ είναι ένας γκρινιάρης και τσιγκούνης άνθρωπος, που ζει μόνος και δεν αγαπά τις συναναστροφές και τους ανθρώπους. Ένα βράδυ θα εμφανιστούν στη ζωή του τρία πνεύματα που έρχονται από το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον για να τον βοηθήσουν να ζεστάνει την καρδιά του και βρει στους ανθρώπους την αγάπη και τη χαρά. Άραγε θα τα καταφέρουν να αλλάξει ο θείος Σκρουτζ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Μάριος Ιορδάνου
Διασκευή – Απόδοση κειμένου: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν
Χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν
Φώτα: Χριστόφορος Τσακιρόπουλος

Παίζουν: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Τζούλια Μουρελάτου
Δ/νση – Οργάνωση Παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης

Η παράσταση στο Άργος θα παρουσιαστεί με την συνεργασία του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 19.30.

Τιμές εισιτηρίων: 5ευρώ παιδικά και  7ευρώ κανονικά.
Σημεία Προπώλησης : Cafe Bistro Εν Λευκώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης