Η πόλη Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς φιλοξένησε τον 56ο τελικό του Super Bowl για πρώτη φορά στο στο SoFi Stadium με αντίπαλους τους Λος Άντζελες Ραμς και τους Σινσινάτι Μπένγκαλς.

Μία ημέρα πριν από τον  τελικό του NFL, του Πρωταθλήματος του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου, στην Αμερικανίδα ηθοποιό, παραγωγό και σεναριογράφο, Ίσα Ρέι, γεννημένη στο Ίνγκλγουντ παραδόθηκε το Κλειδί της Πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ίσα Ρέι ήταν η επίτιμη καλεσμένη σε τελετή που διοργάνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Τζέιμς Τ. Μπατς, ο οποίος της απένειμε το πρώτο Κλειδί του Ίνγκλγουντ κατά διάρκεια του φεστιβάλ Taste of Inglewood.

«Αισθάνομαι συγκινημένη» είπε η Ρέι κατά την ομιλία της. «Προσπαθώ να γίνω σκληρή αυτή τη στιγμή. Ο δήμαρχος με εξέπληξε, καθώς είναι το πρώτο Κλειδί της Πόλης μετά από 114 χρόνια, οπότε είναι τεράστια τιμή. Θέλω απλά να σας ευχαριστήσω όλους τόσο πολύ για την υποστήριξή σας  ευχαριστώ τον δήμαρχο, ευχαριστώ την πόλη του Ίγκλγουντ που μας διευκόλυνε να κάνουμε γυρίσματα εδώ, που μας βοήθησε να αναδείξουμε αυτή την πόλη που την αγαπώ τόσο πολύ» ανέφερε η συνδημιουργός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Insecure».

Η Ίσα Ρέι εξήρε τον παππού και τη γιαγιά της που θεμελίωσαν την πρώτη της άποψη για την πόλη και στη μητέρα και την αδερφή της που ζουν στο Ίνγλγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχος της πόλης την ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της στον πολιτισμό και τη χαρακτήρισε «ζωντανό θρύλο».

Σε επεισόδιο της κωμικής σειράς του HBO «Insecure» ο χαρακτήρας που υποδύεται η Ίσα Ρέι οραματίζεται ότι τιμάται με το Κλειδί της Πόλης που της απονέμεται από τη δήμαρχο, Τάιρα Μπανκς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης