Επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής της στο instagram η Μαντόνα: «Ένας ναζί, ένας ψυχοπαθής βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. Ξυπνήστε» είναι η φράση της. Το μήνυμα αυτό στέλνει στους Aμερικανούς εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην προεκλογική ομιλία-φιάσκο στην Τούλσα της Οκλαχόμα σχετικά με την επιβράδυνση των τεστ για κορωνοϊό ενώ στην εμπρηστική ανάρτησή της περιέλαβε και την υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ.

Η ερμηνεύτρια έγραψε: «Ας επιβραδύνουμε τη διάγνωση του COVID-19 στην Αμερική γιατί ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει υπερβολικά ψηλά ώστε να μπορεί να τον χειριστεί ο Τραμπ… Και ας κάνουμε έναν νόμο ώστε όποιος καίει τη σημαία για έναν χρόνο, να πηγαίνει φυλακή, αλλά ας μην έχουμε νόμους ή μεταρρυθμίσεις ή συνέπειες για αστυνομικούς που πυροβολούν και σκοτώνουν Αφροαμερικανούς χωρίς λόγο!».

Η ίδια πρόσθεσε: «Ο Τραμπ είναι αναστατωμένος που βεβηλώθηκε η εικόνα του Τζορτζ Ουάσινγκτον παρόλο που ο Τζορτζ Ουάσινγκτον είχε σκλάβους! Θα προτιμήσω τον “κοιμισμένο” Τζο Μπάιντεν από αυτόν το λευκό ψυχοπαθή ναζί που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο! Ώρα να ξυπνήσουμε».