Από τη Σερ στον Τόμι Χίλφιγκερ, τα μεγαλύτερα ονόματα των βιομηχανιών της μόδας και της ψυχαγωγίας βρίσκονται στην Αντίπ για να συγκεντρώσουν χρήματα για την έρευνα σχετικά με το AIDS σε ένα από τα πλέον πολυτελή σκηνικά στη γαλλική Ριβιέρα.

Η Ντέμι Μουρ θα είναι η οικοδέσποινα της 30ης έκδοσης του φιλανθρωπικού γκαλά που οργανώνει τo Ίδρυμα για την Έρευνα για το Aids (amfAR- The Foundation for AIDS Research), το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο παράλληλα με το Φεστιβάλ των Καννών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφότου απολαύσουν ένα κοκτέιλ στους χώρους του Hotel Du Cap-Eden-Roc, οι προσκεκλημένοι του δείπνου, η οποίοι έχουν πληρώσει τουλάχιστον 25.000 δολάρια για μια θέση, θα ψυχαγωγηθούν από τη Σερ και τον Νικ Τζόνας.

«Έχω τόσο όμορφες αναμνήσεις από την παρουσία μου ως οικοδέσποινα στις πρώτες δεξιώσεις του amfAR στις Κάννες έπειτα από πρόσκληση από τη φίλη μου Ελίζαμπεθ Τέιλορ», δήλωσε η Σερ σε μια ανακοίνωση εν όψει της εκδήλωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θρυλικό είδωλο της ποπ και τιμηθείσα με βραβεία Oscar, Grammy και Emmy προήδρευσε του γκαλά μαζί με την Τέιλορ το 1996, συμβάλλοντας στην πρώιμη επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά το 1993. Τιμήθηκε με το βραβείο Έμπνευσης του amfAR το 2015.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι μπορούν να υποβάλουν προσφορές για έργα που φέρουν την υπογραφή καλλιτεχνών όπως ο Άντι Γουόρχολ ή ο Κένι Σαρφ, όπως επίσης για μοναδικές εμπειρίες ζωής όπως ένα ταξίδι στην Ανταρτική, μια πολυτελή απόδραση στις Μαλβίδες ή ακόμα κι έναν ρόλο κομπάρσου στη δημοφιλή σειρά «Emily in Paris», κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας.

Σύμφωνα με το ίδρυμα amfAR η φιλανθρωπική αυτή βραδιά έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει 264 εκατομμύρια δολάρια για τα ερευνητικά προγράμματα με επίκεντρο το AIDS.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης