Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique στην Καβάλα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 13:39
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και  οι Boğaz Musique στην Καβάλα
H Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique ταξιδεύουν στην Ελλάδα και μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών!

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 19.30, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique εμφανίζονται στην κεντρική πλατεία Ελευθερούπολης στην Καβάλα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παγγαίου με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διοργάνωση: Κοινοφελής επιχείρηση Δήμου Παγγαίου.

Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στήνουν μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο album της Ελένης και των Boğaz που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον bogaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, αλλά και με τις καθηλωτικές ερμηνείες και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου, κάθε συναυλία θα είναι μια συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία.

Οι Boğaz Musique είναι οι:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου - κιθάρες, μπαγλαμά
Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες
Αποστόλης Τσαρδάκας - κανονάκι, τζουρά, μπαγλαμά
Χάρης Κελλάρης - μπάσο
Αλέκος Σπανίδης - τύμπανα
Αργύρης Διαμαντής - κρουστά

Τάκης Σπυρόπουλος - ηχοληψία
Νεκταρία Εμμανουηλίδου - φωτισμοί
Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες
Artwork: Κωνσταντίνος ΓεωργαντάςΤελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 13:40