Η Καμεράτα πάει με...Τρένο στο Ρουφ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017, 09:19
Η Καμεράτα πάει με...Τρένο στο Ρουφ
Μετά από τις μαγικές βραδιές που χάρισε στους μουσικόφιλους τον περσινό χειμώνα, η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής σε συνεργασία με την Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, επιβιβάζεται και εφέτος στην Αμαξοστοιχία και καλεί τους φίλους της σε μία ακόμη απολαυστική μουσική αλλά και γευστική διαδρομή.

Για τέσσερις μόνο Κυριακές (5/11, 12/11, 26/11 και 3/12) η πολυβραβευμένη ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιώργου Πέτρου, μας προσκαλεί και πάλι στα βαγόνια της ιστορικής Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου, σε ένα ταξίδι στον χρόνο και συγκεκριμένα στους μαγευτικούς ήχους της μπαρόκ μουσικής με όργανα εποχής. Κοντσέρτα και σονάτες των Vivaldi και Gluck, καθώς και ένα σπάνιο Κοντσέρτο για τσέμπαλο της Πριγκίπισσας Wilhelmine von Bayreut θα μας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές, ανάμεσα σε βινεο - προβολές που θα μεταμορφωσουν το τρένο σε Μπαρόκ παλάτι ή αίθουσα συναυλιών του 18ου αι. Στη συνέχεια, η Καμεράτα μας προσκαλεί να δειπνήσουμε μαζί της, χαρίζοντας μια μοναδική ακουστική, οπτική αλλά και γευστική εμπειρία!

Από την Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, αυτό το σπάνιο βιομηχανικό μνημείο της νεότερης ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού ξεκινάει η αφετηρία της υπέροχης μουσικής διαδρομής μας.

Στο τέλος της παράστασης, το δείπνο ακολουθεί στα δύο πανέμορφα βαγόνια-εστιατόρια της Αμαξοστοιχίας, όπου μαζί με τους καλλιτέχνες απολαμβάνουμε το γευστικό menu που μας προτείνει ο chef.

Πρόγραμμα:

1) Antonio Vivaldi: Concerto για έγχορδα και continuo σε σολ ελάσσονα

2) Christopher Willibald Gluck: Τρίο-Σονάτα σε φα μείζονα, Wq. 53, n. 6

3) Wilhelmine von Bayreut: Concerto για τσέμπαλο σε Σολ ελάσσονα

4) Antonio Vivaldi: Τρίο-Σονατα "La folia"

Παραστάσεις:

Θεατρικό Βαγόνι

Κυριακές 5/11, 12/11, 26/11 & 3/12 στις 20.00

Τιμή με δείπνο 38€/άτομο (χωρίς ποτό)

κρασί 3,5€ / μπύρα 4€ / ποτό 6€

Διάρκεια συναυλίας 50΄ (ακολουθεί δείπνο)

Ηλεκτρονική προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/music/amaxostoixia-sto-rouf/kamerata/

Πληροφορίες:

Τηλ. 210 5298922 / 6937 604988

Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017, 09:19