Από τo Λας Βέγκας, τους δρόμους και ρυθμούς του κόσμου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών Ρεθύμνου!

Ο Aμερικανός street drummer και performer Matthew Pretty (The Bucket Boy), από τον ποταμό Τομ του Νιου Τζέρσεϊ, κάθισε για πρώτη φορά σε μια παραδοσιακή ντραμς σε ηλικία 3 ετών. Έκτοτε, εκπαιδεύτηκε στο ταμπούρο και αναδείχτηκε σε παγκόσμιας κλάσης κρουστό, έπαιξε σε όλο τον κόσμο και ανέπτυξε ένα μοναδικό μείγμα σκληροπυρηνικής επίδειξης και απίστευτης τεχνικής επάρκειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεντρώνοντας περισσότερες από 50 εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο, η έντονη γοητεία του και οι ικανότητές του τον έκαναν έναν από τους αγαπημένους του κοινού σε σκηνές και δρόμους σε όλο τον κόσμο. Εκεί ανέπτυξε την ιδιαίτερη σχέση του με το κοινό και δεν θέλει πολύ για να σε ξεσηκώσει με τους ρυθμούς και την τεχνική του.

Μόνιμος κάτοικος του Λας Βέγκας, όσοι τυχεροί βρεθείτε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ρεθύμνου αυτόν τον Ιούλιο θα μπορέσετε να απολαύσετε έναν από τους καλύτερους street performers του κόσμου στην κεντρική σκηνή της Φορτέτζας στις 23 Ιουλίου, λίγες μέρες νωρίτερα στην Πλατεία Μικρασιατών (20 & 21 Ιουλίου) μαζί με άλλους performers και σε μία μοναδική street drumming εκπαιδευτική δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε επίσης: Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών Ρεθύμνου

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης